Следвайте ни

Дъжд от наказания в регионалния футбол

viber icon

Седемнадесет лични и отборни наказания наложи след отминалия кръг в регионалния футбол Дисциплинарната комисия при ОС на БФС - Пазарджик.

Отборът на Родопи(Козарско) е наказан по доклад с предупреждение за лишаване от домакинство и глоба от 125 лв. Двама играчи на този тим пък отнесоха лични санкции - Атанас Георгиев  ще почива принудително в 1 среща, а съотборникът му Тома Сидов в 2. Димитър Йонов(Тракия-Пазарджик), Янко Гочев(Вихър-Ветрен) и Живко Готев(Локомотив-Септември) са със спрени състезателни права за 1 мач.

Треньорът на Левски(Ракитово) Марио Манолов е лишен от правото да води отбора си от скамейката на резервите за 1 среща, ще плати и глоба от 37,50 лв. 
Друг треньор от регионалния футбол - Сребрин Велов от Ботев(Черногорово) е глобен с 25 лв. 
В Пета лига има трима наказани за по 2 мача. Това са Димитър Читаков и Георги Пильов от(Тракия - Звъничево) и Емил Иванчев от (Родопи-Дебръщица).

По един мач ще пропуснат Захари Крушаров(Родопи-Дебръщица), Атанас Пенов(Ботев-Симеоновец), Светослав Тодоров(Спартак-Щърково), Спас Пирсов(Карабунар). 
При юношите за по 1 среща наказание отнесоха Марио Шопов(Брацигово) и  Христоско Бослев(Хебър). 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?