Следвайте ни

Дъжд от награди валя върху Математическата тази година

Новините от Пазарджик и региона

viber icon
Гергана ДЮЛГЕРОВА

Ангел Велков- директор на МГ "Константин Величков"  даде пресконференция, на която изказа радостта си от десетките спечелени медали и отличия от неговите ученици. Част от наградените също присъстваха, като носиха със себе си статуетките, свои картини и други изработени изделия.
Ангел Велков благодари на присъстващите за постигнатите резултати и отлично представяне в различни области- спорт, изобразително изкуство, ученически състезания по "Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации" и не на последно място- участието в надпревари по математика.
Директорът на МГ "Константин Величков" информира, че училището ще акцентира занапред върху информационните и комуникационните технологии, както и върху проекта "Спорт за всички".
Учителката по Изобразително изкуство Елена Гидикова сподели, че се чувства щастлива от факта, че в училището науката и изкуството вървят ръка за ръка. Тази година сме участвали в два национални конкурса, спечелихме купища грамоти и награди. Аз и моите ученици наблягаме на рециклирането и изработването на различни неща. Много от нашите възпитаници продължават да се занимават и да учат това като висше образование, вече имаме няколко ученици в Англия. В училището ни рисуването не е предмет, който се подценява, добави още Гидикова.

Част от учениците споделиха с няколко думи за своите постижения и спечелени награди, а директорът благодари на всички. Не знам колко е точният брой на всички спечелени награди, почти нямаме участие без призове, каза Ангел Велков.Пазарджишка Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?