Следвайте ни

Д-р Николов: "Ескулап" няма да се затваря, в планирано обновяване е

viber icon

МБАЛ "Ескулап“ ООД е действително в планиран ремонт, както и обновяване на наличната медицинска техника и апаратура. До края на м.септември ще бъдат монтирани и ще заработят  последно поколение скенер и също такива дигитално–графично-скопичен рентгенов апарат и мамограф. Това се казва в писмо до "Марица", изпратено от собственика на лечебното заведение д-р Кузман Николов чрез адвоката на дружеството Лука Бельов. Поводът е публикацията ни от вчера "Ще затворят ли болница „Ескулап“?".

С оглед одобрените по-високи месечни бюджети от НЗОК , които са доказателство за правилната финансова политика на дружеството ще се разкрият нови работни места, и ще се открият нови отделения,  и нови кабинети по неврохирургия ревматология към ДКЦ Ескулап.

Доверието в болничното заведение се определя от известни хабилитирани специалисти, чиито имена са ноторно известни в областта на националното ни здравеопазване и ще станат част от колектива на дружеството “МБАЛ-Ескулап“ ООД, пише още д-р Николов в отговор до медията ни.

Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?