32

Д-р Кемал Аликов е новият шеф на МЦ-Велинград

Д-р Кемал Аликов е новият управител на Медицински център-Велинград, съобщиха от здравното заведение.Той бе избран от Общинския съвет във Велинград, с внушително мнозинство и подкрепа, след като предходния управител подаде оставка, казва се още в съобщението.

Предишният управител - д-р Чавдар Калъчев, е освободен от поста, но не и от отговорност. Той сам е поискал да бъде прекратен договорът му. Предстои обаче проверка на финансовото състояние на центъра. 

Съветниците решиха още да започне процедура за оттегляне на Община Велинград от капитала на МЦ-Велинград. Кметът на града се аргументира, че не е редно местната хазна да плаща заплатите на медиците, след като центърът е търговско дружество.

Д-р Кемал Аликов е началник на Хирургично отделение в МБАЛ- Велинград. Завършил е медицина с отличен успех, специализирал е хирургия в различни болници в страната. Участвал е в допълнителни курсове и множество конференции, както на национално, така и на международно равнище. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
bumer

bumer

04.12.2023 | 10:25

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:---> https://tyny.to/sunex

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?