32
Следвайте ни

Д-р Беличенова защити дисертация за балнеолечението във Велинград

viber icon

Уважаваната д-р Таня Беличенова с гордост носи титлата "Доктор на науките", след като наскоро е защитила дисертация по темата за климато и балнеолечението в родния си град Велинград. Добрата новина съобщи кметът на града д-р Костадин Коев, който по този повод се е срещнал с нея, за да я поздрави за поредния й голям успех.

"Срещнах се с д-р Таня Беличенова, която от няколко дни вече е доктор на науките, след като защити дисертация пред академичната общност на Софийския университет за климато и балнеолечението във Велинград. Изключителен практик и преподавател, с множество специализации в чужбина в областта на балнео, спа и уелнес технологиите, с много награди в тази сфера - написа градоначалникът.
Използвах възможността и имах удоволствието да връча на д-р Беличенова грамота за дългогодишното партньорство с BUBSPA и по повод 15 години от създаването на Съюза, от името на председателя на УС г-жа Сийка Кацарова."

Д-р Беличенова има впечатляваща биография: две медицински специалности - педиатрия и физикална терапия и рехабилитация, завършила е рефлексология, специализирала е нови СПА и уелнес техники в Париж, Лондон, Дубай, Тел Авив, Барселона, Милано, Бергамо, Палермо, САЩ, Русия. Повече от 10 години е СПА мениджър на един от големите хотели във Велинград, а през 2011 г работата й заслужи отличието “СПА мениджър на годината”. Като водещ специалист по рехабилитация и физикална терапия д-р Беличенова е създател на цяла школа от кадри за СПА индустрията във Велинград и в страната.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?