Следвайте ни

Цветен полет с щипка лудост от мечти представя художничката Мария Баракова

viber icon

Цветен полет с щипка лудост от мечти представя художничката Мария Баракова в галерия „Георги Машев” от 2 до 15 декември 2020 г. Акварелни тайнства, безвремие върху хартия, безкрайност в неизчерпаеми водноцветни признания.

44-те акварелни творби в експозицията са създадени в период от една година и носят енергията на всекедневна магия, пречупена през сънища и мечти, прерастнали и претворени през лична светлина във физическа реалност. Изложбата прожектира като филмова лента радост, красота и споделеност, изживяване за всички сетива. Заповядайте, усетете и вземете, толкова, колкото можете да носите - приканва авторката.

Вернисажът ще бъде на 2 декември,сряда, от 18.00 до 21.00 часа, при спазване на всички противоепидемични мерки и контролиран достъп. Мястото на събитието е Галерия „Георги Машев”, Пазарджик, ул. „2-ри януари“ 19.

Куратор е Димитър Стоименов. Завършваме с негов цитат: "Когато стихне рециталът на дъжда, ще се родят милиони отражения. Любовта ще се покаже във всяко от тях, но колко ще я видят преди да тръгнат изпарения.
Когато стихне рецитала на дъжда, във въздуха ще останат несподелени въздишки. Някъде любовта ще остане пак сама, като облаче на каишка...".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?