Следвайте ни

COVID-19 уби само за седмица семейство от Пазарджик

viber icon

Жена на 69 години и нейният 73-годишен съпруг са поредните жертви на COVID-19 в Пазарджик. Те са починали в болнична обстановка, един след друг, в рамките на 24 часа след усложение на коронавирусна инфекция. Живели в квартал „Младост”, в непосредствена близост до Сградостроителната гимназия. 

„Вчера ги погребахме, за нас беше като шок. За една седмица си отидоха и двамата”, споделиха пред наш репортер техни съседи. 

Преди повече от седмица съпрузите потърсили лекарска помощ заради грипоподобни симптоми. Първоначално смятали, че са изстинали от домашните климатици. След направените тестове и положителни резултати за COVID-19 веднага били хоспитализирани, но за жалост дни по-късно починали.   

  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Лила

Лила

29.07.2020 | 16:46

Не е лъжа груйчо

Отговори
2 0
jmhgm

jmhgm

29.07.2020 | 13:56

поредната лъжа на НОж

Отговори
0 6
Violeta Vasileva

Violeta Vasileva

30.07.2020 | 15:11

Починалите са кака ми и съпруга й. Или си много прост ,за да не вярваш или си от платените фей......., които се страхуват от болестта повече от нас. Пожелавам ти да се срещнеш много скоро с Ковид-19.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?