Следвайте ни

Жител на Алеко стана жертва на COVID-19

Сред новозаразените има и лекар от Пазарджик

viber icon

Мъж е на 63 години от село Алеко Константиново е поредната жертва на COVID-19 в Пазарджишко. Той е бил преведен за лечение на 03.07 в 14 ч. в СБАЛПФЗ - Пазарджик, но е починал на 04.07. сутринта, с придружаващи заболявания – диабет, артериална хипертония и исхемична болест на сърцето, съобщиха от РЗИ.

От инспекцията информират за осем потвърдени нови положителни проби за COVID-19 в областта. 

Пробите са на четири жени и още толкова мъже. 

С коронавирус са установени три жени от „МБАЛ-Пазарджик“ - една на 65 години от село Семчиново, хоспитализирана в Инфекциозно отделение на същата болница, друга на 54 години от село Алеко Константиново, хоспитализирана във Второ вътрешно отделение и трета жена на 75 години от град Септември, в тежко състояние в ОАИЛ.

Четвъртата жена е на 77 години от град Пазарджик е поставена под домашна изолация.

Мъж на 61 години от село Варвара пък е хоспитализиран в Инфекциозно отделение на „МБАЛ-Пазарджик“. Друг мъж на 82 години от град Велинград се лекува в Инфекциозно отделение на МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ - Пещера.

Също мъж на 56 години от град Пазарджик – лекар – ОПЛ е поставен на домашна изолация.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?