32

Читалището в Бъта организира концерт за младеж, нуждаещ се от трансплантация

Читалището в село Бъта организира на 03.07 /неделя/ от 19 ч. Благотворителен концерт „Заедно за Петър” с участието на самодейците от фолклорен ансамбъл „Иглика”, Певческа група „Стрелица” град Стрелча с худ. р-л Стефка Стефанова, ученици от 1-б клас при ОУ „Проф. Марин Дринов” гр. Панагюрище с класен р-л Стефка Стефанова и оркестър „Наздравица” Панагюрище.

На входа на зрителната зала ще бъде поставена дарителска кутия, а събраната сума ще бъде предадена за лечението на 26-годишния Петър Делчов Каназърски.

Младежът се е сблъскал с тежко житейско изпитание - нуждае се от бъбречна трансплантация. Намерен е донор, но цената на интервенцията - 40 000 лева е непосилна за семейството му.

Всеки, който желае да помогне на Петър Каназърски, може да го направи с превод по дарителска сметка BG70RZBB91551014506001, титуляр - Петър Делчев Каназърски.

В Панагюрище са поставени и няколко дарителски кутии за събиране на средства за лечението на младежа - в магазин "Тексас", на ул. "Райна Княгиня"3, пред агроаптеката срещу Тутевата къща, в пицария "Макси".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?