32

Честит празник на Никола Колев, заснел най-красивите гледки от Пазарджик

Никола Колев, когото хората в Пазарджик познават като фотограф, показващ ни най-красивите гледки от града, околностите му, както и от други райони на България, днес е рожденик. Повечето му кадри са реални, но обича и да експериментира. Една от любопитните му поредици показваше Луната, “кацнала“ върху емблематични сгради или улични лампи. Напоследък пък "поставя" творби на пазарджишки скулптори на известни места в Пазарджик или в околностите му. Каквото и да направи обаче, то се посреща с жив интерес и овации от публиката в социалните мрежи. Снимките му многократно са печелили отличия и признание. За тях той казва, че са "споделена емоция".

За Никола Колев може да се разказва много, защото той е човек с многостранни интереси, широк мироглед и сговорчив характер, четящ се зад по детски добродушната му усмивка. Може би защото е дългогодишен учител, който дава знания, но и се учи от децата.

Екипът на “Марица“ сърдечно пожелава на Никола Колев да е жив и здрав, усмивката да не слиза от лицето му, творческото вдъхновение да го води към нови и нови любопитни фотонаходки!

Весел празник!

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?