32

Честит Ден на миньора!

Скъпи колеги и приятели, 
Честит Ден на миньора! 
Днес изразяваме признателността си към всички Вас за добрата работа и професионализма, благодарение на които компанията ни е сред лидерите в българската икономика! Желаем на Вас и Вашите семейства много здраве, радост и успехи!
Специално поздравяваме 204-те колеги, които ще получат фирмени отличия като най-добри в своята професия или заради дългогодишния си стаж в компанията от 25, 30, 35, 40 или 45 години. Вярваме, че младите все така ще намират житейско вдъхновение в добрите примери! 
Признателни сме на нашите пенсионирани колеги за това, че остават все така силно свързани с нашето голямо асарелско семейство! Всички очакваме завръщането на празника в село Панагюрски колонии през следващата година, за да извием заедно голямото фирмено хоро.
Нека в днешния празничен ден да се помолим на св. Иван Рилски за благополучие във всеки дом и всяко семейство! Да помним неговия завет - „Бъдете единни, имайте мир помежду си!“, да продължим да вършим добра работа и да помагаме на добрите дела да се сбъдват!
 
Честит празник!


 
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС И
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР
инж. Делчо Николов
 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА
НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ
Димитър Цоцорков

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?