Следвайте ни

Бюрото за лични документи в Сърница отново работи

viber icon

Подновява се подаването на заявления за издаване на нови документи за самоличност в гр.Сърница, съобщиха от общината. Изнесеното гише на Паспортна служба при ОД на МВР Пазарджик ще работи на 12, 19 и 26 юни от 09:00 до 17:00 часа с почивка от 12:00 до 13:00 часа.

За подаване на заявление не е необходимо предварително записване. Могат да се подават заявления за подмяна на лични карти и паспорти без значение от срока на изтичане на досегашните. Заявления за подмяна на шофьорски книжки ще се приемат, ако срокът на старите изтича през 2020г., лицата не притежават ТЕЛК-решение и контролният им талон е син.

Съгласно заповедите на министъра на здравеопазването носенето на защитна маска за лице и ръкавици за еднократна употреба е задължително от гражданите, както и спазването на дистанция от 1.5 метра между хората, с цел недопускане струпването на много лица на едно място. В самото помещение ще се допускат не повече от двама души едновременно.

Граждани, които не са си получили документите си за самоличност от миналите приеми на изнесеното гише в гр.Сърница, могат да си ги получат на горепосочените дати.

Към момента се предвижда работа на изнесеното гише в гр.Сърница само на горепосочените три дати. Следващ евентуален прием на заявления за подмяна на документи за самоличност в гр.Сърница вероятно ще бъде насрочен през 2021г., предупреждават от общината в родопския град.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?