Букмейкъри на Еврофутбол разпродават имуществото си

Повечето букмейкъри от пунктовете на Еврофутбол в Пазарджик са на финала на разпродажбата на активите си. 

Останалите без всякакви доходи доскорошни служители на хазартния оператор извадиха на тезгяха най-ликвидното си оборудване в пунктовете – телевизори, кафе-машини, маси и столове. Цените са на долния праг, тъй като тези предмети са втора употреба. Оказа се, че все пак купувачи има.

„И малкото мазнинка свърши. Вече два месеца нямам доходи. Да чакам да падне тавана на лятното кино ли?”, попита риторично букмейкър с 20-годишен опит зад паравана, който вече се е разделил с оборудването си.

Той признава, че не вярва шефовете му в София да се навият да платят търсените от държавата над 300 милиона лева невнесени данъци и такси, които са цената за евентуално връщане на лиценза на „Еврофутбол”. 

Освен това не се знае и докога ще продължат рестрикциите по въведеното извънредно положение, което бе първопричината за затваряне на игралните зали и пунктове. 

Втората стъпка на букмейкърите е освобождаване на помещенията. 90 %-та тях плащат наем, който е непосилен на фона на нулевите приходи от дейността. Отделно са разходите за осигуровки, СОТ и др. 

Миналата седмица от София са пристигнали мобилни екипи, които са демонтирали и натоварили терминалите – единственото имущество на тази компания.     

От тук насетне всеки ще поеме по своя път в търсене на ново препитание.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ОАЕ да си свърши работата

ОАЕ да си свърши работата

30.04.2020 | 12:17

В затвора черепян! Време ти е вече да изплащаш греховете си!

Отговори
3 0
Петракис

Петракис

28.04.2020 | 21:18

ЕЕЕЕЕ, НАЙ СЕТНЕ ЗАТВОРИХА ТАЯ МОНОПОЛНА СТРУКТУРА ЕВРОФУТБОЛ! ПО 10 000 ЛВ НА ДЕН ЗА ПОДКУПНИ ЧОВЕЧЕТА, ПРИКРИВАЛИ МАФИОТА череп! КАК ВИ СЕ СТРУВА, А? В ПАНДЕЛАТА ДОЛНИ ТВАРИ! АЛИЛУЯ!

Отговори
3 0
Тарапан

Тарапан

28.04.2020 | 21:14

Време беше този турбо мошеник черепо да си плати част от вересиите, трупани над 20 години с най-различни политически шайки и нищожества, опъвали безцеремонно чадър над него. И още нещо: не са 350 млн. Реално са над милиард! Долу божковци и разни отрепки! Престъпниците в затвора!

Отговори
3 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?