Следвайте ни

Борисов открива нова логистична база в Пазарджик

viber icon

Утре 03.07.2020 година (петък)  от 11.30 часа ще бъде открита  поредната складово-логистична и производствена база на фирмата "Ариете Логистикс" ЕООД в Пазарджик.

Официалната церемония ще се състои пред сградата на фирмата на ул. „Заводска“ N 1 в Пазарджик. 

Покани за откриването са изпратени до премиера Бойко Борисов, финансовия министър г-н Владислав Горанов и министъра на икономиката г-н Емил Караниколов.

"Ариете Логистикс" ЕООД е българска фирма, част от международната Ариете Груп и вече шест години работи успешно на българския и международните пазари.

През 2018 г. "Ариете Логистикс" ЕООД закупи в гр. Пазарджик парцел от 82 000 м2 за строеж на собствена производствено-логистична база. Още през февруари 2019 г. беше реализиран първият етап от проекта, който включва над 5000 м2 сгради за складово-производствени нужди, в които работят повече от 200 души. 

Вторият етап е производствена база с офисна част с площ 6920 м2. Ще бъдат поставени общо 103 шприца (молдинг машини). Ангажираните  работници ще бъдат над 400 души. 

Предстои проектиране и изпълнение на трети етап с площ от около 7000 м2, който ще бъде използван за складово-производствена дейност. След неговата реализация броят на работещите в "Ариете Логистикс" ЕООД в Пазарджик ще надхвърли 1 000.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?