32

Борислав Владов взе шампионската титла по джудо

Борислав Владов взе шампионската титла по джудо в категория до 90 кг при мъжете. Състезателят на СК „Кодокан“ Пазарджик отстрани всички свои съперници и заслужено спечели най-високото отличие в своята категория. Това постижение младият състезател постигна на Държавния личен шампионат за мъже и жени, който се проведе на 14 и 15 октомври в Панагюрище. Това е и последното за годината официално първенство, организирано от Българската федерация по джудо.

Отлично представяне направиха и останалите джудисти на СК „Кодокан“, които са и ученици в Спортното училище. Освен титлата на Владов, с бронзови отличия се окичиха Павлин Спасов в кат. до 90 кг. и Радина Сербезова при жените в кат. до 78 кг.

С бронзови медали от турнира се завърнаха Стилян Гушков (кат. 66кг), Любомир Станоев (кат. 81кг) и Ангел Славков (кат. +100кг). 

Още трима състезатели на „Кодокан“ успяха да заемат класиране сред първите пет най-добри. Това са Моника Шопова (кат. 48кг), Христо Вълков (кат. 81кг) и Цветомир Тодоро (кат. + 100кг). 

“Приключваме спортната година с отлични резултати и с оптимизъм започваме подготовката за следващата година“. Така обобщи представянето на джудистите на СК „Кодокан“ през тази година треньорът Величко Серев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?