Следвайте ни

Болницата в Пещера ще продължи да приема пациенти

viber icon

Пещерската болница "Проф. Д. Ранев" продължава да функционира нормално и да приема пациенти за лечение и консултативни прегледи във всички отделения с изключение на Вътрешно отделение, което е под карантина.

Това увери шефът на лечебното заведение д-р Стоил Апостолов, който побърза да успокои пациентите, след установения първи случай на COVID-19 в родопския град.

Контактните лица са установени. Пробите на всички контактни и персонал на Вътрешно и Инфекциозно отделения са изпратени в Референтна лаборатория.

"Уверяваме всички пациенти и преминаващите за консултативни прегледи през кабинетите, че са взети мерки за сигурност и се спазват всички противоепидемични предписания и препоръки на Регионална здравна инспекция - Пазарджик, Министерство на здравеопазването и Националния щаб за борба с COVID – 19. Още от първите случаи на заразени с коронавирус в България на територията на болницата и диагностично-консултативния център са разпоредени специални мерки, гарантиращи безопасността, както на пациентите, така и на медицинския персонал.", допълни д-р Апостолов.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?