Следвайте ни

Благотворителен базар в подкрепа на Димитър Ганев проведе съдът в Пазарджик

viber icon

За първа година Окръжен съд – Пазарджик организира  Благотворителен великденски базар в подкрепа на Димитър Ганев от гр. Пазарджик, който страда от Синдром на Аперт (Болестта на счупените кукли). В благородната инициатива активно се включиха магистрати и служители от Съдебната палата, ученици и граждани, като предоставиха ръчно рисувани яйца, икебани, плетени сувенири, украси и предмети.

Великденската инициатива на съдебната институция показа, че една съдебна зала може да бъде напълнена с добрина, топлина, съпричастност и положителна енергия. Общо 2400 лв. бяха събрани по време на двудневния базар в подкрепа на 5-годишното момченце, което се нуждае от операции, за да изживее детството си нормално и да живее пълноценно.

Председателят на Окръжен съд – Пазарджик г-жа Елеонора Серафимова сърдечно благодари на всички добри хора, които се отзоваха и активно се включиха към достойната кауза като дариха частичка от себе си. 

Димитър има направени общо 4 операции за разделяне пръстите на ръцете в гр. Пушкин (Санкт Петербург), Русия, в периода от септември 2018 г.до март 2020г.

Предстоят му още изпитания и хирургични интервенции, чиято цена семейството му не може да си позволи. Дарителската кампания за лечението на момченцето продължава.

Номерът на банковата сметка в ДСК е:
BG81STSA93000023542472
Титуляр: Димитър Борисов Ганев

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?