Следвайте ни

Благотворителен базар в бензиностанция правят майки от Пазарджик

viber icon

Традиционният за Пазарджик благотворителен базар на Движението на българските майки, който за първи път тази година продължи близо месец, но основно във виртуална среда, ще има и своята реализация в истинския свят. Това ще стане точно на Лазаровден, 24 април, събота, от 10:00 до 18:00, както е било досега.

Новината съобщиха доброволки от организацията, която е подписала споразумение с веригата бензиностанции "Лукойл", които предоставят свои площи за провеждане на подобни благотворителни разпродажби в цялата страна. За Пазарджик пъстрите сергии с ръчно изработени сувенири ще бъдат разположени в обекта до моста на Марица, на ул. "Христо Касапвелев" 2. 

"Всяка Ваша покупка ще помогне на каузите и проектите за социализация и рехабилитация на център с деца и младежи с увреждания в града, деца в неравностойно положение и приемни семейства", припомнят част от многото си благотворителни каузи от Движението на майките. И допълват, че който не може да отиде на физическия базар, все още може да подкрепи тазгодишната кампания чрез продължаващия онлайн базар във Фейсбук

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?