Следвайте ни

Бивш шеф на ФК Хебър: Върнах се оня свят!(ВИДЕО)

viber icon

Бившият собственик на ФК Хебър 1918 Борислав Даскалов обяви официално, че се е откопчил от смъртоносна хватка на COVID-19. Той направи това чрез прочувствено видео обръщение на личната си фейсбук страница. 

Боби е вече у дома след почти един месец лечение в интензивните отделения на столичната болница "Лозенец", където в продължение на много дни беше на кислород, а в последствие и интубиран, приведен в медикаментозна кома заради тежката двойна пневмония, която засегнала 90 %-та от белия му дроб.

"Приятели, след като се върнах от оня свят искам да си посъветвам да не подценявате тази болест, наречена COVID-19 и за миг. Казвам ви го като многократен шампион по карате, който никога през живота си не е доказвал цигара, не е лизвал алкохол. Аз до последно имах почти перфектни кръвни показатели. По същия начин като много хора аз подцених тази болест. Направих го за 4-5 дни в началото, а следващите 28, които изкарах в Правителствена болница бяха такива, които не ги пожелавам и на най-големия ми враг. Бях за 10 дни буквално между живота и смъртта. Това беше време, в което лекарите дори не можеха да кажат дали ще оживея. Вече съм убеден, че това е създадено умишлено да убива хора биологично оръжие. Изживях кошмар. Плувах 10 метра под вода, а сега не мога да направя 10 стъпки без да се задъхам", сподели някогашният крупен бизнесмен и бивш общински съветник в Пазарджик.   

В заключение той благодари на всички лекари и помощен персонал, взели участие в лечението му в болница "Лозенец", както и на всички свой близки и приятели, които с позитивните си послания поддържали морално-волевите му качества на висота.   

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?