Следвайте ни

Бездомно куче наръфа мъж

Глутница от 8 песа вилнее в "Младост"

viber icon
Александра МУСИЕВСКА

Бездомно куче нахапа мъж до сухите фонтани преди дни. Човекът си вървял спокойно по улицата, когато безстопанствена глутница тръгнала след него. Той се опитал да прогони псетата, но едно от тях го заръфало, разказват служители от близките магазини, които станали свидетел на случката. Мъжът веднага отишъл и в болницата, за да му бъде сложена ваксина.

От заведенията за бързо хранене също са пропищели от глутницата. Песовете обикаляли по масите и взимали от храната на хората. Като се опитали да ги отпратят, животните започвали да ръмжат застрашително и били готови да проявят агресия.

Кучетата спят и пред магазините като по този начин плашат купувачите, оплакват се търговците.  
Животни обикалят покрай Тортата и по градинките, като ръсят бълхи. Преди месец 7-годишната Криси беше нахапана от насекомите, докато си играела.

Глутница от 8 песа пък вилнее в квартал "Младост". Животните са огромни и са агресивни, оплакват се живеещите в района, които са подложени на всекидневен тормоз. Песовете лаят ден и нощ и от тях не може да се спи. Положението е нетърпимо, когато мъжките започната да се бият за женските. Тогава шумотевицата е огромна. Хвърлят се и по домашните любимци, когато стопаните им ги изведат на разходка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?