Следвайте ни

Без промяна в съдийските такси и шефовете на комисиите

viber icon

През новата състезателна година постоянните комисии при ОС на БФС - Пазарджик запазват досегашните си председатели, обяви на днешната сбирка с представители на отборите от региона председателят на местната футболна централа Спас Иванов.

"Съдийската ще бъде ръководена от Асен Николов. Шеф на спортно-техническата остава Красимир Камберов, а на Дисциплинарната - Стефан Ненчев. Няма да има и промяна в съдийските такси за ръководене на мачовете в отделните регионални първенства - деца, юноши и мъже(4-та и 5-та лига)", обяви Спас Иванов.

Той съобщи, че в момента на стадиона в Мирянци кипи трескав ремонт на сградата със съблекалните и те ще покрият на 100 процента изискванията на БФС за провеждане на мачове от това ниво на организиран футбол в страната. Иванов обаче остава леко резервиран по отношение на стадиона в Козарско. 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?