Следвайте ни

"Беловската Коледа" събира помощ за възрастни и самотни хора

viber icon

В навечерието на зимните празници в Белово провеждат кампания в подкрепа на самотни и възрастни хора от града и селата в общината. "Беловската Коледа" събира средства в дарителски кутии, поставени на обществени места и в оживени магазини. С тях ще бъдат купени подаръци и храни от първа необходимост за местни жители, изпаднали в затруднено положение.

"Отминаващата 2020-та година безспорно е тежка за всички ни, пишат организаторите във Фейсбук. Това ни накара да гледаме на посрещането на новата година с надежда за повече благоденствие и стабилност. Очакваме с нетърпение да се съберем у дома в компанията на семейство и близки хора.
В нашата малка община има хора, които нямат възможност да посрещнат най-светлите празници достойно.
От нас зависи да покажем човечност и разбиране да им помогнем в трудните моменти. Подкрепете кампанията “Беловска Коледа”, за да можем да достигнем до повече самотни възрастни хора и да стоплим сърцата им с подаръчен комплект, вклюващ продукти от първа необходимост.
Дарете сума по ваш избор в кутиите намиращи се в следните обекти: Супермаркет Пейчеви, Община Белово.
Ако познавате някой човек, който се намира на територията на община Белово, който има нужда и би се зарадвал да бъде посетен от нас, моля не се притеснявайте да ни информирате.
Ако разполагате с търговски обект или имате желание да се присъедините можете да се обърнете към нас на посочените телефонни номера или на лично съобщение в страницата ни.
Кампанията приключва на 19 декември и продуктите ще бъдат раздадени на 20-ти. Валидна е за територията на град Белово и всички села на територията на общината.
Да покажем, че сме хора!
За контакти:
email: [email protected]
телефон: 0894466008, 0894615180, 0988337804".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?