Следвайте ни

БЧК раздава храни на засегнати от пандемията

viber icon

Български Червен кръст  -  Пазарджик  започна предоставянето на хранителни пакети на лица, засегнати от епидемичната обстановка в следствие на COVID – 19. Съгласно Постановление на  МС № 108 от 28 май 2020 г. по изготвени и утвърдени от Агенцията за социално подпомагане списъци  1314 души в Област Пазарджик ще получат хранителни пакети.

Хранителните пакети  се предоставят от доброволци на БЧК с подкрепата на кметствата във  всички  населени  места в областта.

 В град Пазарджик, община Велинград и община Панагюрище предоставянето ще започне от 23.11.2020 в пунктовете за раздаване:

-        В град Пазарджик – Основно училище „Климент Охридски”, ул. „Васил Левски” № 58

-        В град Велинград –  ул. „Евлоги Георгиев” № 22

-        В град Панагюрище – ул. „Васил Левски” № 7 /къщатата на БЧК/

-        В град Септември – в Общински театър "Възраждане" /Младежки дом/– бул. „България ” № 147

Същите лица ще получат и хигиенни пакети, в рамките на реализираната от БЧК програма с финансовата подкрепа на Американската агенция за международно развитие (USAID) чрез Глобалния апел на Международната Федерация на Червения кръст и Червения полумесец.

Раздаването на хранителните и хигиенните пакети ще продължи до 30.11.2020 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Валентин ангелов

Валентин ангелов

22.11.2020 | 04:49

БЧК България , крадлива пасмина , зад гърба на Хуманността.

Отговори
0 0
Валентин ангелов

Валентин ангелов

22.11.2020 | 04:44

Български червен кръст , все още е окупиран от христо григоров и шайка дърти комунистически бо@луци от преди 30г , раздаващи бо@луци на населението. Обаче продължават да Крадат от даренията.Докога този почти 90г , бо@лук григоров ще краде от тази уж хуманна организация , която като всичко друго в БГ е сбъркана , сбъркана за Народа , не за ръководството и повечето пак казвам са дърти бо@луци , свикнали да лежат на гърба на другите като паразити , каквито са си.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?