32

Баскетболният “Хебър“ организира турнир в памет на легендата Спас Натов

Баскетболен клуб Хебър и Община Пазарджик организират турнир за мъже в памет на легендарния Спас Натов. Надпреварата в родния град на бившия баскетболист ще се състои със съдействието на кмета на града Тодор Попов, председателя на Младежки спортен клуб Пазарджик спортува Ренета Камберова, президента на Хебър Янислав Марков и с партньорството на компанията Lacrima.

Турнирът е на 24/25 септември (събота и неделя) в новата зала “Иван Симеонов”.

Участие ще вземат домакините от Хебър Пазарджик, ЦСКА, Микс (София) и Левски 2022 (София). В края на турнира ще бъдат раздадени специални призове за - Най-добър реализатор, Най-добър борец, Най-добър подавач, Най-добър защитник и MVP на турнира.

„Спас Натов беше легендарен баскетболист, мой съотборник, съученик и добър приятел. Роден в нашия град Пазарджик, той заслужи това признание с харизмата и добротата си. Благодаря от сърце на всички отбори, които потвърдиха участие, благодаря на кмета Тодор Попов и на Ренета Камберова. Силно се надявам да напълним новоткритата спортна баскетболна зала “Иван Симеонов “ и да направим незабравим баскетболен празник в името на Спас Натов“, коментира председателят на баскетболния Хебър Янислав Марков.

 

Програмата за турнира:

24.09 (събота)

16:30 часа - Откриване

17:00 часа - ЦСКА – Левски 2022

19:00 часа - Хебър Пазарджик – Микс София

 

25.09.2022 (неделя)

15:00 часа – Мач за трето място

17:00 часа – Финал

19:00 - Награждаване и закриване на турнира

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?