32

Балонено магическо шоу в читалището на Паталеница за 3 март

Фокуси, музика и театър, всичко това с благотворителна цел

Пазарджишкото село Паталеница ще посрещне 3 март с първото по рода си балонено магическо шоу. Славена Адамова, позната на мнозина с невероятните си замъци от балони в „България търси талант“, заедно с фокусника Марио Меров (Magic Mario) и Dj Naxy, ще зарадват всички жители и гости на красивото село в подножието на Родопите.

Балони, фокуси, музика и театър, всичко това с благотворителна цел!

„Аз съм от Паталеница и искам да направя нещо красиво за родното си село. Реших да разкажа приказката за Трите прасенца, поканих и фокусник, който да ми пратнира в нашето „балонено магическо шоу“, за музикалното настроение ще се грижи  Dj Naxy. Няма по-подходящо място за това от сградата на читалището, така че всички сте добре дошли на 3 март от 18:30 часа, за да посрещнем заедно Националния си празник с красив театър с балони“, споделя Славена Адамова.

Славена решава, че входът за събитието ще е свободен, но все пак ще има благотворителна цел. Всеки, който желае, може да постави парички в кутия, а със събраните средствата ще бъдат закупени хранителни продукти за хора в затруднено положение от селото.

Очакваме ви с нетърпение! Село Паталеница, читалище „Св. Пантелеймон – 1909“, улица "Петнадесета" 21 а, или просто попитайте някой в селото да ви упъти.

*Автор: Павел Гълъбов

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

28.02.2023 | 19:50

оферта за личен и професионален заем Ние сме кредитна финансова институция, представлявана от голяма инвестиционна група Euos pacific bank. Предлагаме много изгодни кредитни услуги от 5000 евро до сума от 500 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно за период на изплащане от 25 години, свържете се с нас по имейл или чрез WhatsApp на следните координати. За информация се свържете с нас по имейл. Имейл: [email protected]; whatsapp:+33 745 503 314

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?