32

Автобусите от Пазарджик до Черноморието тръгват след дни

От 16-ти юни стартира изпълнението на традиционната сезонна автобусна линия до Българското Черноморие. Жителите на Пазарджик и общината могат ежедневно да се придвижват до курорта Слънчев бряг с автобус от Автогара Пазарджик.

В дните до 15 септември, всеки ден в 07:00 часа от автогаровия комплекс ще отпътува автобус на фирма "Юнион Ивкони" по направлението Пазарджик – Пловдив – Стара Загора – Бургас – Поморие – Несебър – Слънчев бряг. Ученици и студенти ползват намаление. Допълнително намаление пътниците могат да ползват и ако се снабдят с двупосочен билет. Връщането на автобуса в обратна посока е също всеки ден с начален час на тръгване от Слънчев бряг в 17:00 часа.

Другата възможност, от която жителите на региона могат да се възползват, считано от 24-ти юни, е сезонната линия Благоевград – Слънчев бряг и Ахтопол на благоевградския превозвач „Струма 11“, чиито автобуси спират на 89 км. на АМ „Тракия“ в 09:40 и в 11:25 преди обед. 

За повече информация и резервация на билети, използвайте телефона за бърза връзка с диспечерския център на Автогара Пазарджик 089 2222 742. 

Оцени новината

Оцени новината
3.5/5 от 8 оценки
3.5/5 от 8 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?