Следвайте ни

Атрактивни US-автомобили се състезаваха във Велинград

viber icon

С много адреналин и добро настроение премина и втория ден от СПА уикенд събор на атрактивни американски автомобили във Велинград. Вторият ден от събитието бе забавна надпревара.

След като участниците се събраха на входа на града, парадно пристигнаха на правата пътна отсечка към м. "Чолаков чучур”. Там бяха дадени стартовете за измерване за време на 200 метрова отсечка, както и измерване на децибели на най-шумна генерация на мощните возила.

Над 80 атрактивни американски автомобили от цялата страна пък бяха изложени в центъра на Велинград в първия ден от СПА уикенд събора.

Множество почитатели се събраха да разгледат и да се запознаят от близо с возилата, които бяха от последна мода до ретро американски автомобили.

Организатори на първия по рода си събор на атрактивните американски автомобили, са" Офроуд Клуб 4х4" - Велинград с председател Евгени Янкулов , Галактик Карс и със съдействието на община Велинград.

Г-н Янкулов определи първото от такъв род събитие в региона, като истинско зрелище, което се радва на голям интерес от страна на участници и на зрители.
„Интересът е сериозен, защото това не са масови автомобили, джипове и пикапи, които да се виждат всеки ден.”- допълни още той.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?