32
Следвайте ни

Апаши откраднаха 60 м кабел от тролейбусната мрежа

viber icon

Невиждана вандалска проява в близо 30-годишната история на "Тролейбусен транспорт - Пазарджик" АД е извършена тази нощ, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Неизвестни на този етап крадци са откраднали 60 метра кабел, част от ВЕКМ (въздушно електроконтактната мрежа) в района на фабрика "Сила" в края на града. Екипите на дружеството работят по възстановяване на компрометираната контактна мрежа, а криминалистите извършват редица процесуални действия за установяване на наглите крадци. Иззети са записите от видео наблюдението в района.

Молим гражданите, които са видели хора със съмнително поведение в близост до посоченото място да сигнализират в полицията - пишат още от транспортната фирма. 

,

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

витали иванов

витали иванов

16.09.2021 | 19:57

за пазарджик става дума .четете и тогава коментирайте!

Отговори
0 0
Аванта

Аванта

16.09.2021 | 17:14

Ами да ги откраднат! Колко време висят безполезно и колко хора убиха! Общината е виновна! Толкова време мина - този проблем отдавна трябваше да е ликвидиран. Един добър стопанин няма да допусне това! Но на общината не и пука! Там мислят за далавери и аванти. Какъв заем да теглят и кой да обере каймака....

Отговори
1 0
До Аванта

До Аванта

16.09.2021 | 17:40

За какви висящи кабели и убити хора говорите? При "Сила" е новото кръгово, а там мрежата е действаща...

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?