102
Следвайте ни

Адска тапа на пътя Пазарджик - Звъничево, вижте защо

viber icon

За адско задръстване на и без това много натоварения път от Пазарджик в посока за село Звъничево, алармират читатели на "Марица". Ситуацията се повтаря вече втори ден, а причина за нея са строително-ремонтните работи в отсечката между областния център и село Мокрище. По нея се полага нова асфалтова настилка и движението се пропуска еднопосочно, като през определен интервал от време се редуват чакащите от и за Звъничево. 

По-нетърпеливите се опитват да избегнат голямото чакане чрез алтернативния черен път от Пазарджик за Мокрище, който минава зад двора на гимназията по селско стопанство "Царица Йоана". Той обаче е в доста лошо състояние. По време на КПП-та в началото на ковид пандемията тарикатите шофьори заобикаляха разположените на изходите на Пазарджик полицейските патрули именно по този черен път.   

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?