Следвайте ни

92-годишната баба Еми претърпя успешна операция, медици й желаят дълголетие

viber icon

Пациентка на 92 години е претърпяла успешна операция в Общинската болница във Велинград, след като дълго време е търпяла образувание до едното си ухо, което кървяло и довело жената до анемия. Това съобщават от лечебното заведение, като допълват, че интервенцията е минала добре, а възрастната жена вече се възстановява. Всички от екипа й се радват и й желаят здраве и дълголетие.

Ето и публикацията от пресотдела на болницата:

Да пожелаем на 92-годишната баба Еми от Велинград бързо възстановяване, здраве и дълголетие! Възрастната жена от няколко месеца е с кървяща формация под и зад ляво ухо, с размери около 5- 7 см. Формацията нарушава комфорта на пациентката, а от постоянното кървене получава анемичен синдром. След приемане в Хирургично отделение на МБАЛ- Велинград е направена консултация с кардиолог и се пристъпва към оперативно лечение /01.06.21г./. Благодарение на екипите на Хирургично отделение и ОАИЛ, интервенцията е успешна. При баба Еми протича гладък следоперативен период, а нейното състояние непрекъснато се проследява.
Дисциплинираност, професионализъм, отговорност, екипност и решителност са качествата, които нашите специалисти притежават и които са водещи в непрестанната борба за спасяване и съхраняване на човешкия живот!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?