32

8-годишен панагюрски музикант стана любимец на публиката

Панагюрският музикален талант Християн Балев бе поканен за интервю от организаторите на фестивала E-Fest. Интервюто се състоя онлайн в петък, 14 януари. Причина за покана на малкия музикант за това интервю е победата му в последното издание на фестивала, където той завоюва титлата „Любимец на публиката“. С над 5500 гледания във фейсбук страницата на фестивала и с над 1400 харесвания авторският проект „Велосипед“ спечели сърцата на публиката, а Хриси стана нейн любимец.

Фестивалът е с конкурсен характер, провежда се онлайн и дава възможност за изява на талантливи певци и танцьори от различни музикални и танцови стилове.

Успешният проект „Велосипед“, който през последните месеци спечели няколко златни приза донесе популярност на Християн не само в България, но и в Европа. Нашият талант вече има предложение песента да бъде издадена и на английски език.

Припомняме, че видеото бе реализирано в края на септември. Музиката и аранжиментът на песента са на Светослав Лобошки, а закачливия текст написа поетесата Христина Димова. Тонрежисурата и студийната реализация са на Ефтим Чакъров и Studio RE.

Режисьор на продукцията е панагюрският художник и фотограф д-р Николай Радулов. Кадрите за клипа са заснети в Панагюрище.

Музикален педагог на Християн е Нона Немигенчева.

*Източник - "Време 2001"

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Браво!

Браво!

20.01.2022 | 18:07

Каква е тази положителна новина, бе Марица? Браво на момчето!

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?