Следвайте ни

334 деца и младежи с изявени дарби ще бъдат наградени в „Звезден клас’2019”

viber icon

Поради обявената грипна епидемия в област Пазарджик, официалната церемония по награждаване на децата и младежите с изявени дарби от община Панагюрище „Звезден клас`2019” се отменя за 20 февруари. Събитието ще се състои в голямата зала на Театър Дом-паметник от 17:30 часа.

334 деца и младежи, получили отличия в областта на образованието, науката, културата, спорта и изкуствата ще получат морално признание за високите си постижения от предходната календарна година.

 


*Идеен основател на концепцията на церемонията е заместник–кметът „Хуманитарни дейности“ Галина Матанова.

 

Проектът „Звезден клас” на Община Панагюрище има за цел да стимулира и морално даровитите деца и младежи и те да станат известни с постиженията си на по-широк кръг от хора.

 

Амбицията на ръководството на общината е да привлича нови партньори при реализирането му. Панагюрските деца и младежи са изключително талантливи, имат изявени дарби в различни сфери и е напълно естествено и необходимо поощряването и високата оценка на техните постижения.

 

Панагюрище има вече своя звезден клас за всяка година, а постиженията на талантливите деца имат и своя морален измерител.

 

От 2012 година, по силата на Дарителски договор с „Асарел-Медет” АД, съгласно клауза в него, Дарителят удвоява сумата, която Община Панагюрище определя за стимулиране на даровитите деца.

 

От 2013 година фирма „Оптикс”АД разпозна проекта и ежегодно финансира по силата на Дарителски договор младите дарования на община Панагюрище.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?