Следвайте ни

166 са върналите се от чужбина в община Пазарджик

viber icon

166 са жителите на община Пазарджик, които са се завърнали от чужбина за периода от 25-ти февруари до 19-ти март тази година.

Става въпрос за български граждани, прибиращи се от страните в списъка със задължително поставяне в 14-дневен карантинен период.

В град Пазарджик броят на лицата е 128, от които само 34 с адресна регистрация в ромските квартали.

В населените места са 38 карантинирани, разпределени, както следва: Добровница – 3, Мокрище – 3, Звъничево – 2, Паталеница -1, Главиница – 3, Синитово – 1, Росен -2, Черногорово -2, Мирянци – 2, Величково – 1, Алеко Константиново – 2, Братаница- 2, Дебращица -4, Юнаците -1. 

Имайки предвид, че първата дата на регистрация е 25-ти февруари, трябва да се счита, че към настоящия момент карантинния период на някои от регистрираните е изтекъл.

Още веднъж молим да не се внася излишна паника, а да се съсредоточим към спазването на извънредните правила и не допуснем разпространението на вируса  в община Пазарджик.

Молим за Вашето разбиране и съдействие! 

Да бъдем отговорни и да се пазим взаимно!

Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?