Следвайте ни

15-годишен ученик е с COVID, почина 75-годишен стрелчанин

viber icon

РЗИ Пазарджик информира за двадесет и шест положителни проби за COVID-19. От новорегистрираните седем са хоспитализирани, останалите са поставени на домашна изолация. Пробите са на единадесет жени и петнадесет мъже.

Разпределени са:

Жени, на възраст от 42 до 74 години; от град Пазарджик  - 2, едната е хоспитализирана в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“. От град Пещера – 1, от село Радилово – 1, хоспитализирана в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“; от град Брацигово – 1; от град Панагюрище – 1,  от село Дюлево – 1; от село Голямо Белово – 1, хоспитализирана в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“; от град Велинград – 3, една жена е хоспитализирана в „МБАЛ-Велинград“. 

Мъже, на възраст от 15 до 79 години; от град Пазарджик – 3. От град Велинград – 3, един е хоспитализиран в „МБАЛ-Велинград“; от град Брацигово - 1; от град Пещера – 1, от село Радилово – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“; от град Сърница - 1; от град Панагюрище – 5, един мъж е хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“, позитивен е и ученик на 15 години от  ЕГ „Иван Вазов“ – Пловдив.

Починал е мъж на 75 години от град Стрелча, хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Мъжът е с придружаващи заболявания артериална хипертония и състояние след мозъчен инсулт.

Здравната инспекция призовава жителите на област Пазарджик да спазват противоепидемичните мерки.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай