12 жени от Ветрен подкрепиха болницата в борбата с COVID-19

12 мили дами, които в момента са разделени с учениците от своето училище и трябва  да работят дистанционно решиха също  да отделят от своите заплати, за да  дарят за болницата. Дарение в размер на 810 лв. за МБАЛ-Пазарджик направиха  от Основно училище „Св.Кирил и Методий“ в град Ветрен. Средствата са дарени от директорката Лена Парова, учителите Евелина Бикова,Величка Карчева, Йорданка Манилова Соня Шантова, Елка Сестримска, Гинка Самунджи, Елена Петкина, Инна Краева и Марияна Чепилова, психологът Нели Пенкова, счетоводителката Елка Сестримска и Северина Чавдарова от Административно-техническата служба.

“Радваме се, че помогнахме, макар и с малко в борбата с COVID-19. Бъдете здрави! Пазете се, защото ние разчитаме на вас! Изпращаме ви нашите горещи прегръдки и силни аплодисменти!“ . Това пише в писмото до болницата директорът на училището Лена Парова. 

Севда Алендарова е дарила 100 евро за дарителската кампания „Заедно в битката с COVID-19” , а Силвана Грозданова-10лв. 

Средствата на дарителите ще бъдат използвани за закупуване на лични предпазни средства за медицинските работници.

Парично дарение в размер на 2 000лв.  по банковата сметка на МБАЛ-Пазарджик преведоха  и от „СБМ интернешънъл „ ООД.  Фирмата е изключителен представител за България на FRIESLAND NUTRITION Холандия  и е специализирана във вноса  и търговията  със специализирани храни за бебета, майки кърмачки и малки деца. Дарителите желаят с дарените средства да бъде подпомогнат екипа на Неонатологично отделение.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?