32
Следвайте ни

10-дневна акция за почистване започна в Стрелча

viber icon

С акцията на СУ „Св. св. Кирил и Методий” в първия ден на месец октомври  бе даден старт на кампанията за есенно почистване на община Стрелча.

Ръководството на училището,  учители, ученици и непедагогически персонал се включиха активно в обявената от общината инициатива. В резултат на предприетите действия в градинките на гимназията бяха засадени около 150 броя теменужки, осигурени от кмета на общината, както и други видове цветя, дарени от учителите. Целия училищен двор и района около него бе почистен от учениците от 5-11 клас, а зрелостниците от 12 клас се погрижиха за гроба и място за поклонение на патрона на училището и пръв негов директор поета Богдан Овесянин.

Есенната кампания за почистване на общината ще продължи до 10 октомври. Всички, за които чиста и красива Стрелча е кауза, могат да се включват в акцията за почистване на районите на туристическите пътеки  от местност „Динчов камък” до местност „Ненчовец” към вр. Вълк и черните пътища към с. Кръстевич и местност „Пионерски лагер”  на 2 и 3 октомври 2021 г. от 10.00 часа. Сборният пункт ще е т.нар. „Базов лагер” в местността „Динчов камък”.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?