Следвайте ни

Страшна смрад в Пловдивско, откриха сметище от кожи СНИМКИ

viber icon

Какви първобитни хора живеят край нас! Просто невероятно.

Сметище от изхвърлени край шосето до първомайското село Бяла река наскоро одрани кожи от мъртви животни потресе с миризмата и вида си преминаващи шофьори и техните спътници.

„Спряхме, защото на 2-годишното ми дете му се ходеше до тоалетна, а gps-а не показа наблизо да има бензиностанция, за да ползваме тоалетна. Още при слизането от колата ни удари адска миризма“, каза за Агенция Монитор пловдивчанин.

По думите му мястото на незаконното сметище е на границата между пловдивска и хасковска област. „Разходих се, за да видя откъде идва тази неприятна миризма и зад храстите се натъкнах на една от най-неприятните гледки – купища кървави кожи от одрани животни“, каза подателят на сигнала.

По думите му това да се хвърлят животински отпадъци край натоварен път е не само недопустимо от морална гледна точка, но е и опасно. „Както идват жегите, ще лумне някоя зараза, та ще се чудим пак откъде ни е дошло. Нека компетентните органи да установят виновника за изхвърлените кожи, той да си понесе отговорността и мястото да бъде изчистено“, призовава справедливо пловдивчанинът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

разследвай преди да публикуваш

разследвай преди да публикуваш

06.06.2021 | 17:40

КАЛИНКИТЕ в "марица" се имат за журналя, пък не знаят, че "писма от читателки" НА ГОЛО не се публикуват без да се проучи и разследва, за да не възникне ...КЛЕВЕТА. Чак след като имаш името и фирмата 100% или поне 87% =тогава публикувай!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?