Следвайте ни

Пиян без книжка върти гуми край детска площадка

viber icon

Пиян шофьор без книжка подлуди първомайския квартал Любеново с дрифтове, като избра за място на опасните си каскади района край спортна площадка, на която играели деца. След като го арестували, обяснил, че е взел колата от село Градина, за да се види със своя приятелка в Любеново, но двамата се скарали, той си пийнал и решил да се освободи от напрежението, като повърти гуми с превишена скорост.

Около 18,30 на 17 октомври миналата година служител на кметството в Любеново бил привлечен от силен шум на автомобилен двигател край дома си на ул. „Ахелой”. Излязъл и видял „Фолксваген Голф”, който дрифти сред пушилка прах и влиза и излиза в спортната площадка, на която има доста деца. Попитал какво става и водачът му обяснил, че си прави кефа, после се поинтересувал какъв е проблемът.

Междувременно съседи вече се били обадили на полицията и когато пристигнала патрулката и шофьорът слязъл от фолксвагена, се видяло, че той залита. Тестът с дрегер отчел 1,41 промила, а водачът отказал да даде кръв за алкохолна проба. В колата пък била намерена двулитрова бутилка бира. Присъдата на Районния съд в Първомай е 1 година и 1 месец условно с 3 години изпитателен срок и глоба от 300 лв. Тя може да бъде атакувана пред Окръжния съд в Пловдив.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?