Следвайте ни

Направиха първа копка на Ритейл парк в Първомай

viber icon

Кметът на Община Първомай Николай Митков направи първа копка на новия търговски комплекс ”Parvomay Park"  в града, който ще отвори врати през пролетта на 2022 г. Инвеститор е “Зет Естейт" ЕООД.

Церемонията вчера започна с водосвет, извършен от архимандрит Пахомий ​-ректор на Софийската духовна семинария.

Официални гости на събитието бяха председателят на ОбС-Първомай  Христо Вълчев, зам.-кметовете Радослава Ставрева и Ружди Салим, гл. архитект на Общината  Добромир Спасов, както и представители на общинската и държавната администрация.

Търговският комплекс ще е разположен между квартал "Дебър"  и град Първомай. Той ще е на площ от 14 дка и ще разполага с богат асортимент от стоки и услуги. Търговската площ на проекта ще бъде около 3000 кв.м, с обособени около 10 магазина и голям паркинг. Сред магазините са BILLA, РЕРCO и други.

Търговските обекти ще осигурят поне 50-60 работни места. Изпълнението на строителството е възложено на фирма от областта, която ще наеме 20 работници от района. 

Това е третият обект на фирмата инвеститор „Зет Естейт" ЕООД, след "Билла парк" в Костинброд и "Ямбол парк" в едноименния град.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?