Следвайте ни

Мерки в училище ли? Вижте какво става в това школо

viber icon

Ученици и учители от училище в община Първомай не спазват противоепидемичните мерки. За това сигнализира пловдивчанката Албена Янева в социалните мрежи.

По думите й в профила на ОУ „Христо Ботев“ село Градина била качена снимка, която само минути по-късно била изтрита след коментар на будната гражданка. На снимката се виждало, че децата са изведени на двора, а между тях нито има дистанция, нито те са сложили предпазни маски. „Къде е МВР, къде е РЗИ, къде е РУО, къде е ръководството?“, пита Албена Янева.

Припомняме, че със заповед на здравния министър присъствените занятия за гимназисти и студенти са преустановени. По-малките ученици продължават да ходят на училище, но при спазване на всички насоки за работа, изготвени от здравното и просветното министерства

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цецо

Цецо

29.10.2020 | 15:37

Точно за това училищата трябваше отдавна да са преминали онлайн обучение. Няма малки, няма големи! Затваряне тотално.Стига кандърми!Умират учители. Утре няма да говорим за право на образувание и психика,а ще се чудим откъде да намерим кой да преподава.Лекари няма,учители няма....Е.ахти и държавата!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?