Мерки в училище ли? Вижте какво става в това школо

Ученици и учители от училище в община Първомай не спазват противоепидемичните мерки. За това сигнализира пловдивчанката Албена Янева в социалните мрежи.

По думите й в профила на ОУ „Христо Ботев“ село Градина била качена снимка, която само минути по-късно била изтрита след коментар на будната гражданка. На снимката се виждало, че децата са изведени на двора, а между тях нито има дистанция, нито те са сложили предпазни маски. „Къде е МВР, къде е РЗИ, къде е РУО, къде е ръководството?“, пита Албена Янева.

Припомняме, че със заповед на здравния министър присъствените занятия за гимназисти и студенти са преустановени. По-малките ученици продължават да ходят на училище, но при спазване на всички насоки за работа, изготвени от здравното и просветното министерства

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Цецо

Цецо

29.10.2020 | 15:37

Точно за това училищата трябваше отдавна да са преминали онлайн обучение. Няма малки, няма големи! Затваряне тотално.Стига кандърми!Умират учители. Утре няма да говорим за право на образувание и психика,а ще се чудим откъде да намерим кой да преподава.Лекари няма,учители няма....Е.ахти и държавата!

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?