46

Кметът на община Първомай към абитуриентите: Не забравяйте безценните съвети на учителите!

С красиви рокли и костюми, на 24 и 25 май зрелостниците от СУ „Проф. д-р Асен Златаров” и ПГСС „Васил Левски” преминаха по червения килим, в присъствието на своите учители, родители и приятели.  Кметът на общината Николай Митков лично отиде на място и поздрави випуск 2023 г. Празничното настроение с младите хора споделиха и заместник-кметовете Радослава Ставрева и Хамди Мустафа, секретарят на Общината Ана Николова и Зорница Ганева – директор на поделение „Образование”.

 

Митков пожела на зрелостниците да бъдат здрави и да успяват. Ето какво каза в поздрава си кметът на община Първомай Николай Митков:

  Скъпи абитуриенти от Випуск 2023,

За Вас днешният ден е много специален и радостен, защото прекрачвате прага на зрелостта.

До сега училището беше мястото, където придобивахте знания и се учехте на дисциплина и отговорност, но и място, където срещнахте истински приятели. Тук Вие оставяте много спомени и емоции. Запазете изминалите години в сърцата си, като един специален момент, изпълнен не само с труд и усърдие, но и с усмивки и задружност.

Дългият път на съзряването си Вие изминахте с подкрепата на своите учители. Спомняйте си ги с уважение и признателност и не забравяйте безценните им съвети!

Винаги носете в сърцето си духа на родния край и по-често обръщайте поглед назад към своите близки и учители.

Уроците за Вас не свършват с последния звънец, днес поемате към нови хоризонти, очакват Ви нови отговорности!

Отстоявайте собствените си позиции, бъдете отговорни и упорити, за да се реализирате успешно в желаните от Вас професии!

Бъдете здрави и успявайте!

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?