965

Жена загина след челен удар в камион край Първомай

Жена загина при катастрофа, а дъщеря й е в болница след жестока катастрофа на пътя между град Първомай и село Бяла река, съобщи Нова телевизия.

Лек автомобил с хасковска регистрация, управляван от 52-годишна жена, пътувал в посока към областния град. При ляв завой водачката загубила управлението на автомобила, навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила челно в движещия се в противоположна посока товарен автомобил, собственост на ОПУ-Пловдив.

Жената е загинала на място, в болница е дъщеря й, която е пътувала с нея. 16-годишната тийнейджърка е контактна.

Водачът на товарния автомобил е без наранявания и с отрицателни проби за алкохол и наркотици.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
dimitar

dimitar

09.03.2023 | 12:17

оферта за личен и професионален заем Ние сме кредитна финансова институция, представлявана от голяма инвестиционна група Euro Pacific Bank. Ние предлагаме много изгодни кредитни услуги от 8000 евро до сума от 500 000 евро с възможност за връщане с лихвен процент от 2,5% годишно за период на погасяване от 25 години. Затова предлагаме нашите финансови услуги, ако се интересувате Имейл: [email protected]; whatsapp:+33 745 503 314

Отговори
0 0
ГАГА

ГАГА

28.12.2022 | 20:26

Ами и аз много често виждам груби нарушения на пътя от водачи на БМВ. Вчера едно такова говедо предприе изпреварване, извършвайки поне ЧЕТИРИ нарушения - ограничение за скорост 60 км/час, нагази непрекъсната линия, наруши знак "Забранено изпреварване" , прецапа през зона, маркирана с диагонални ивици, по която е забранено движение. За засичането на последния изпреварван автомобил си мълча. Не успя да го удари.

Отговори
0 1
Елел

Елел

27.12.2022 | 17:51

Време е СЕМ да се самосезира за подстрекаване на омраза към......"БМВ" Да,правилно прочетохте.Тук отново е само лек и товарен автомобил.Във всяка друга катастрофа,в която единият автомобил е БМВ,се пише марката.Така,всички остават с впечатлението,че най-чедтият участник в ПТП е именно този автомобил.Всичко щеше да е наред,ако това не беше причина да съм обект на агресия по пътя ,защото шофирам такъв автомобил.Народът толкова е оскотял,че само това е достатъчно,за да те псуват,притискат,засичат и т.н.Убедена съм,че и други шофьори на този автомобил ще го потвърдят.Да не говорим,че полицията ме спира просто ей така ,профилактично,всяка седмица.А наскоро платих фиш,защото карайки баща си в болница в друго населено място,съм превишила скоростта с цели 12 км/ч.И преди да започнете да ме хейтвате,загубих баща си,беше спешно.Мислете преди да напишете нещо Неслучайно медиите са наричани четвъртата власт.

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?