49
Следвайте ни

Баба Пяна от Брягово чукна 100 години

viber icon

Кметът на общината Николай Митков и заместник-кметът Радослава Ставрева присъстваха на празника на Пяна Проданова по случай нейния 100-годишен юбилей.

„Щастлив съм да поздравя още един столетник в нашата община”,каза кметът. Много се радвам да видя фамилията Ви сплотена на празника на баба Пяна, която учудва с бистър ум и чувство за хумор. Да си жива и здрава и да даваш кураж на близките си, да достигнат твоите години.” Кметът поднесе личен подарък, а г-жа Ставрева топла завивка и цвете от името на Общинска администрация.

За празника юбилярката събра голямата си фамилия – синове, внуци, правнуци и праправнучката Вики, която скоро ще навърши 2 години.

Баба Пяна е родена на 17 октомври 1921 година в с. Брягово. В добро здраве за възрастта си, на този специален ден, тя беше щастлива и развълнувана и сподели, че е достигнала тези години, благодарение да добрите взаимоотношения със синовете и снахите си, с които се е чувствала винаги спокойна. Днес се радва на вниманието на внуците и правнуците, които често я навестяват.

На всички, които я поздравиха, баба Пяна пожела да достигнат нейните години.

Тя е вторият столетник на територията на Община Първомай, който тази година празнува юбилей.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?