Следвайте ни

Вицепремиерът Марияна Николова разгледа индустриална зона „Марица“

viber icon

Вицепремиерът Марияна Николова  посети днес индустриална зони „Марица“ и „Тракия икономическа зона“.

В офиса на „Тракия икономическа зона“ в с. Царацово, тя бе посрещната от заместник-областния управител Евелина Апостолова, кмета на община „Марица“ Димитър Иванов, управителя на „Тракия икономическа зона" Пламен Панчев и заместник-кмета на община Пловдив Стефан Стоянов.

Заместник-министър председателят по икономическата и демографска политика разгледа лично част от индустриалната зона в землището на селата Царацово, Радиново и Бенковски в община „Марица“.

Кратка презентация демонстрира на вицепремиера най-значимите постижения на двата най-мащабни икономически проекта край Пловдив.

По време на срещата бяха обсъдени темите за партньорството между държавата, общината и бизнеса и как образователният процес да подготвя квалифицирани кадри за предприятията.

Кметът Димитър Иванов благодари на вицепремиера за визитата и за подкрепата, която правителството многократно оказва на община „Марица“ при реализацията на инфраструктурни проекти в индустриалната зона.

Той посочи,  че се надява на помощ от държавата и при доизграждането на Южния околовръстен път за селата Радиново и Костиево.

Димитър Иванов подари на заместник-министър председателя плакет на община „Марица“ и специално вино, посветено на 30-годишния юбилей на селищната система.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?