46

В навечерието на 24 май Община „Марица“ подпомогна 14 абитуриенти-сираци

В навечерието на най-българския празник 24 май, кметът на Община „Марица“ Димитър Иванов връчи традиционните парични помощи на децата-сираци, които завършват училище през 2023 г.

Те получиха дарението на специална церемония в заседателната зала на общината, на която присъства и заместник-кметът Анелия Симеонова.

Димитър Иванов посъветва абитуриентите да продължат образованието си и припомни старата българска мъдрост „Който се учи, той ще сполучи“. Той пожела на всички успешно завършване, благополучна професионална реализация, както и никога да не спират да преследват мечтите си.

„Желая Ви да имате най-прекрасния абсолвентски бал, с уникални преживявания и незабравими спомени“, обърна се кметът на община „Марица“ към младите хора.

Той подчерта, че те винаги могат да разчитат на неговата подкрепа.

„Ако имате нужда от съдействие – знаете къде да ме намерите. Няма да пожаля сили и средства, за да Ви помогна“, отбеляза Димитър Иванов.

„От сърце пожелавам на всички Вас здраве и късмет! Успешен попътен вятър във вълнуващото плаване на живота!“, обърна се към зрелостниците той.

Решението за отпускането на финансовата помощ бе гласувано с единодушие на сесия на Общински съвет „Марица“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?