71

След  затварянето на Рогошко шосе: Скутаре иска светофар на Околовръстното! Чакат по  40 минути да излязат от селото 

Жители на Скутаре настояват да се постави  светофар на разклона на селото за включване в Околовръстното на Пловдив, научи "Марица". Причината е, че след  затварянето на Рогошко шосе за ремонт  пътуването от селото до Пловдив се е превърнало в шок и ужас за местните.

Те чакат по  40 минути, за да излязат от Скутаре  и да се включат в Околовръстното, а там трафикът и без това е свръхнатоварен  заради ремонтите в Пловдив. 

Жалби вече валят в кметството на село Скутаре, както и на имейла на кметицата Катя Тодорова.  

„Трябва да се вземе спешно решение за регулиране и обезопасяване на движението при включването от Скутаре в Околовръстното шосе.  Вече съм входирала две жалби, но на имейла ми валят още много оплаквания. Хората обясняват, че сутрин не могат да стигнат до работните  си места, децата им пък закъсняват за училище“, каза пред  „Марица“ кметицата на Скутаре Катя Тодорова. Според нея жителите на Скутаре са като в истински капан. За да стигнат до града , те могат да го направят в момента единствено по Околовръстното шосе в посока Скобелева майка. През Войводиново това не е възможно да стане заради ремонтите на Брезовско шосе.    

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
jesous

jesous

20.02.2024 | 13:47

On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounds unbelievable but you wont fo CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Отговори
0 3

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?