71

Прецедент! Крадец разби кола, 20 минути яде бисквити и избяга

Крадец побърка жителите на пловдивското село Труд. Неизвестният засега мъж е посегнал на няколко коли в населеното място. Той ги отваря и отмъква всичко, което намери вътре, независимо какво е. Видеокамери обаче са заснели лицето му. Към момента полицията го издирва, тъй като не е местен и никой не го разпознава.

„Сутринта, отивайки на работа, отворихме автомобила и видяхме, че липсват два стека с цигари и всичко е разровено. Автомобилът не е разбит, задните врати са били отворени“, обясни Иван Кузев, който е един от потърпевшите, пред bTV.

Извършителят влиза без маска, а излиза с медицинска маска и качулка. От автомобила взима цигари и монети. Престоява 20 минути вътре, като там открива и кутия шоколадови бисквити, които изяжда наполовина, уточнява Кузев.

Крадецът се опитва да влезе във всички автомобили, паркирали на улицата. Успява да отвори още една, от която задига близо 20 лева на монети. 

Междувременно в социалните мрежи се появиха редица постове със снимки от камерите. Хората призовават за съдействия относно разпознаването на крадеца. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?