Следвайте ни

Общината разпореди маршрутките да возят до селата

viber icon

Маршрутните линии се обслужват от фирма "Автобусни превози - Пловдив" и на ръководството й е разпоредено  от Община Пловдив веднага, от утре  да възстановят превоз на пътниците  до съседните села. Спирането на утвърдените с договор маршрути е недопустимо, заяви за "Марица" директорът на общинското предприятие "Организация и контрол на транспорта" инж. Пламен Вълков. 

От община "Марица" е подаден сигнал до предприятието, че не се изпълняват курсовете на маршрутките № 5 до с. Труд и на № 8 до селата Скутаре и Рогош. Настояваме фирмата да извършва нормално обслужване на пътниците, за да имат достъп и съответно до селата, допълни инж. Вълков.

От "Автобусни превози" обясняват, че  бусовете вървят почти празни, защото пътниците са рязко намалели.  Дори и градските рейсове през деня возят само по трима - четирима човека, а след 19 - 20 часа  обикновено няма никой, освен шофьор, коментираха от фирмата, която обслужва и няколко линии в Пловдив. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Нина

Нина

26.03.2020 | 22:36

Това не е съвсем така сума хора който са на работа до 19 часа и патуват редовно! Да шофьорите могат да твърдят че маршрутките са празни но това не е съвсем така те просто са нормално пълни и всеки е седнал,а не както те са свикнали хората да са един върху друг и едвам да се затваря плъзгащата врата както обикновенно се пълнят тези маршрутки

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?