3906

Кметът на община Калояново подписа днес със служебния министър на МРРБ споразумение за три проекта

Кметът на община Калояново Младен Кичев подписа днес със служебния министър на МРРБ Виолета Коритарова споразумение за изпълнението на три важни проекта. Средствата са планувани в Националния Бюджет. 

Първият проект е за "Основен ремонт, асфалтиране и изграждане на нови тротоари на ул. 2-ра" в с. Дълго поле. Стойността е 1 500 000 лв. В момента там се изгражда нов водопровод и с тези средства изцяло ще бъде обновена и завършена улицата. Сумата за водопровода е 500 000 лв. и е от капиталовата програма на община Калояново.

Вторият проект е "Реконструкция на тротоари по ул. Александър Стамболийски и ул. Асен Гаргов" в с. Калояново на стойност 1 250 000 лв.

Третия проект касае "Изграждане на водопровод на ул. 3-та" с. Дълго поле и е на стойност 660 000 лв.

"Благодаря на служебния министър г-жа Коритарова. Виждаме, че нещата и благоустройството и в по-малките общини започват да се случват, когато има добра работа и когато имаш подготвен екип от професионалисти. Ще продължаваме да работим в полза на обществото и за по-добър живот на жителите на общината", коментира след подписването на споразуменията кметът Младен Кичев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?