Следвайте ни

Димитър Иванов откри предизборната кампания и поиска трети мандат

viber icon

С гордо вдигната глава кандидатът коалицията ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община Марица Димитър Иванов поиска доверието на жителите на община Марица за 3-ти мандат по време на откриването на кампанията за местните избори на 27 октомври в село Скутаре. Той бе представен от водещия Николай Чапански като „човекът, който показа и доказа как се управлява община и я превърна в най-доброто и предпочитано от младите хора място за живеене в Пловдивска област“.

„Не съм виждал такъв отбор от представители на дясното, на демократичните сили, от толкова много знаещи, можещи и мотивирани хора, чиято единствена цел е да направят община Марица по-хубаво място за живеене. Те естествено са водени и от безспорния лидер на екипа – Димитър Иванов“, посочи Пламен Петков - един от най-дългогодишните общински съветници, който призова жителите на общината да подкрепят с №67 в бюлетината тима от професионалисти, милеещи за община Марица. Проф. Росен Димов, представител на гражданската квота в листата, благодари за доверието досега на всички жители на селищната система. „Димитър Иванов умее да се вслушва във всички мнения, независимо от коя посока са дошли и да ги прилага в името на по-доброто бъдеще на общината“, отсече проф. Димов.

Кандидатът за кмет Димитър Иванов направи кратка ретроспекция на постигнатото от него и от екипа му през последните 8 години и набеляза целите за следващия мандат. „За 8 години ние направихме много. Знаете, че през този период приоритет №1 на ръководството на община Марица бе да осигурим уют и комфорт за нашите деца, за да останат те да живеят тук, при нас. 8 години ни бяха необходими, за да изградим 9 нови детски градини в селата, в които има нужда, защото заварихме рушащи се детски градини, както и такива от пръст и от етернитови плоскости.

Най-отговорно заявявам, че от останалите 8 забавачки няма такава, която да не е реновирана и да не е направена така, че децата да се чувстват спокойни и щастливи“, бе категоричен Димитър Иванов. Той припомни и успешните инфраструктурни проекти, които ръководството на общината е реализирало за последните 8 години в областта на образованието, спорта и
културата.

„Открихме първото средно училище на територията на община Марица в с. Маноле. По европейски и национални програми или със собствени средства, обновихме всички училища. Заедно успяхме да изградим първата спортна зала за нуждите на нашите деца, спортисти и всички жители. Втората, която е още по-голяма и красива, вече е факт в с. Труд, а в момента проектираме зала със същите параметри и в с. Рогош, която ще бъде построена през следващия мандат. Направихме първото игрище за мини футбол, в момента започва строителството на други 2 нови подобни съоръжения в селата Бенковски и  Царацово. Изградихме 30 нови детски площадки. Благодарение на нашите усилия са ремонтирани и асфалтирани близо 30 км улици във всяко село.

С общи усилия успяхме да построим от нулата 2 читалища в селата Скутаре и Желязно, чакани близо 90 години от самодейците и жителите, които нямаше къде да си провеждат мероприятията.
Построихме ново кметство в с. Костиево, в момента изграждаме такова и в с. Трилистник, стартираме строежа на нова административна сграда в с. Желязно. Направихме две нови здравни служби – в с. Бенковски и в с. Костиево. За нашите родители и затова те да изживеят достойно старините си, изградихме 7 нови пенсионерски клуба. Предстои тази сграда тук да се
превърне в новия пенсионерски клуб на с. Скутаре“, посочи постройката пред себе си кандидатът за кмет Димитър Иванов. Той изброи и всички инвестиции в община Марица, реализирани по спечелени европейски и национални програми. „Изградихме първите 2 пречиствателни станции в община Марица - в с. Трилистник и с. Бенковски, стартирахме строителството на пречиствателна станция за питейна вода с подмяна на цялата водопроводна мрежа в с. Граф Игнатиево.

Община Марица спечели първия проект в Пловдивска област за компостираща инсталация за разделно събрани зелени и/или биоразградими отпадъци в с. Ясно поле. Със собствени средства и с европейско финансиране направихме над 50 км отводняване и канализация и над 120 км водопровод. Чрез сдружение СНЦ „Местна инициативна група Община – Марица” печелим проекти, инвестираме и подкрепяме бизнеса. С европейски програми в социалната сфера помогнахме на много жители на общината, повишихме качеството на административното обслужване, инвестирахме в сигурността на всяко едно село, като поставихме видеокамери и станахме инициатори на разкриването на световната туристическа и археологическа сензация в Пловдивска област
Малтепе“, отбеляза Димитър Иванов. В края на изказването си той наблегна за качествата и професионализма на хората от екипа си. „Това е най-сериозния и отговорен екип, който до голяма степен е избран и с ваша помощ. Аз благодаря на всички жители и приятели, които ни подкрепяха през годините. С гордо вдигната глава, въз основа на всичко съградено и свършено от нас досега, смятам, че имаме честта, доблестта и достойнството да поискаме вот на доверие за трети мандат от Вас - нашите жители. Нека на 27 октомври заедно да излезем и да подкрепим с №67 в бюлетината възхода на община Марица и по-доброто бъдеще на младите хора в нея. Победа на 27 октомври“, обърна се към присъстващите кандидатът за кмет Димитър Иванов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?